Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pável Márta HOVA TŰNTEK A HITELESNEK TŰNŐ UFO JELENSÉGEK?

2020.02.11

Pável Márta

HOVA TŰNTEK A HITELESNEK TŰNŐ UFO JELENSÉGEK?

Ez a kérdés azért is érdekel – pedig tudom a választ -, mert mindenkinek a mobilján van kamera, tehát régen még be kellett futni a fényképezőgépért, hogy rögzítsék  - ha volt nekik -, most csak előveszi a zsebéből a kamerát, és leveheti az esetleges UFO jelenségeket. Azzal együtt, hogy azt gondolnánk, hogy több jelenséget tudunk lefotózni, rá kell jönni, hogy kevesebb van. Igaz, van pár ügyes, vagy bugyuta manipulált felvétel. Napokban is láttam, amint egy nagyon okoskodó ember egy manipulált felvételre azt mondta, hogy ő látott ilyen gömbvillámot. Persze az olyan, mint akit kivilágítottak volna valami fénnyel, de  a feje, lába nem látszott, mert sötét volt, és a kezében volt valami zseblámpa féle, amivel pásztázta maga előtt az utat. Ki olyan naiv - hogy finom legyek…-, hogy azt gondolja, ez egészen biztos, hogy gömbvillám volt…, ja elemlámpával, vagy UFO elemlámpával. Szóval ilyen bagatell, röhejes képek „születnek”, amik csak rontanak az egész UFO ügyön.

Nekem a szívügyem ennek a megértése, mert magam 100%-ig tudom, hogy vannak. Igaz, vannak jó filmek is pl. az egyik címe csak ennyi, hogy 'UFO'. Ez a film mély, elgondolkodtató, és teljesen egyet is értek vele.

Ilyen dolgok, mint az unalomig előhozott roswelli események, vagy nagyon primitív részekkel- több érdekesség mellett…-  filmsorozatok, mint pl. az 'Ősi idegenek', ami hipotézisek halmazából áll, ezek csak ártanak. Baj, hogy főleg nevetséges hipotézisekből áll, s ilyenek nem segítenek ezeken az UFO észleléseken. Ennyi megtévesztés után meg akarják győzni az embereket, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni, meg már kulturáltabbak vagyunk, és nincsenek is. Ez nem kultúra, hanem szellemi vakság kérdése.  

Csak pár dolog, amin el kellene gondolkozni, mire fel gondolja valaki a csillagok milliárdjai alatt, hogy sehol másutt nincs élet. Ennek a valószínűsége a nulla. Az is elgondolkodásra érdemes, hogy az ember mitől különült el az állatvilágtól, hány évszázad lehet az ember elválása attól az emberi fajtól, amelyik hát nem annyira mondhatnánk kulturált embernek, még csupa szőr volt, éppen hogy felegyenesedett, s ki tudja, hogy mitől? Onnantól túl gyors és hathatós volt a fejlődés, miért? Mitől? Biztos vagyok abban, hogy az előttünk járó lények besegítettek. Ebben nincs semmi ördögi.

De azt is el kell ismerni, hogy egy fokozatos fejlődésben vagyunk, sőt talán tudatos a fejlesztésünk, tán külső beavatkozásnak a részesei lehetünk. Ugyanis másképp magától, így hirtelen az emberiség egy része nem okosodik meg, de ehhez hozzá kell tennem, hogy nem az egész okosodott meg, mert egy igen erős  fejlődési szétválást láthatunk. Megmutatkozik ez: nyitottságban, emberségben, spiritualitásban, szeretet képességében, jóságban, ego mentességben stb. Ezt magunk közt úgy hívjuk, hogy egy fejlődési olló, amelyik szétnyílik és az emberek egyre távolabb kerülnek egymástól, az értelmesebb, intelligensebb, spirituálisabb részt messze nem fogja fel, nem is érti meg az anyagibb, fejlődésben lemaradó, zártabb rész.   

Vannak a találkozásokat minősítő, önként besorolt x  számú találkozások; ugye a harmadik, meg 4. típusú stb. Itt is az van, hogy szeretné az ember látni, hogy valami megfogható van, de úgy tűnik, hogy megfogható nincs, illetve nagyon ritkán, csak akkor, amikor ez a céljuk.

Ami nekünk szólna, az odaát van, lehet ez a fejlesztésünk része, hogy ne mindent a szemünkkel akarjunk látni. Lehet, hogy most az jön, hogy terelni akarnak ebből a materiális, durván megfogható világból, túlmutatva oda, ahol ők vannak. Oda viszont ki kell tudni menni az információért, ezért viszont az embernek át kell magát alakítania, kvázi szubtilisebbnek kell lennie, hogy ez megtörténhessen. Viszont az emberiség csak kapni szeretne, de magát átváltoztatni nem. Magát megdolgozni nem. Ez is lehet a gyökere annak a problémának /megfigyelésnek, hogy kevesebb a valós UFO-s jelenség ma.

Ugyanis lehetnek céljaik, ők többnyire kissé másfajta látással bírnak, más dimenzióban lehetnek, és nem egészen ez az életterük, de mégis itt rajtunk is vannak. Az ufók nem hülyék, a megfogható világban egy kis beetetés után már nem kezdenek - mert én se tenném -, ha finomítani, becsalogatni akarom az általam fejlesztett, megdolgozott lényeket. Ergo nekünk kellene egy kicsit megváltozni, ha észlelni akarjuk őket.   

Az UFO szkeptikusok most mondhatják, hogy hagyjam őket ezzel a szöveggel, meg ugye megmondtam, nincsenek. S lehet, hogy ezek a lények azt akarják, hogy nekik ne is legyenek, ugyanis nem érdemlik meg - az olló másik, a leszálló ágában vannak -, s ez az ő választásuk…!  Nekik bizonyítékot sem lehet hozni -részemről meg nem is akarok -, hogy vannak, minek? Nekik csak az jó, amit ők elképzelnek - mindenki mást ki kell figurázni-, hogyan kell, de ez nem így működik.

  Ugyanakkor kibontakozik egy másik idegen lényekkel foglalkozó gondolkodás is, amivel nem minden szinten értek egyet, de 85%-ig ülnek, ezek a Kryon féle üzenetek.  Azt gondolom, hogy ez az előbbiek szellemében egy tudatfejlesztés, felébresztés, amit tesznek. Ez nem rossz annak ellenére, hogy van benne pár alapvető hiba, de abban igazuk van, hogy szembe kell nézni magunkkal, és jobban meg kell abban ismerni magunkat, hogy bebizonyítható, illetve számukra elérhető legyen ez a dolog.  

 Vannak olyan csoportok, emberek, akik csak szerepelni akarnak bármilyen nagy baromságok árán is, nekem ilyenek a sok „ufózós”, de semmi élménnyel nem bíró, magukat ufológusnak nevezők. No meg P. A..  Szerintem ez az egész kérdés csak a saját maga lejáratása, illetve híressé tétele miatt teszi, és ez szánalmas. Volt Déri Jánosnak a Nulladik típusú találkozások című műsora, az nem volt idegesítő és az elég korrekt műsor volt. Sajnos Déri János korábban meghalt, mint kellett volna, és erre azt mondhatjuk, hogy Őneki azért volt egy kis realitásérzéke, és ugyanakkor szerette is ezt a témát.

Ezen negatívumok ellenére látható, mégsem azt mondom, hogy nincsenek idegen lények, hanem azt mondom, hogy jobban és másképpen vannak, mint mikor mindenféle tűzgömböt, meteoritot  és mindenféle, már azóta megmagyarázható jelenséget UFO-nak vettek. De kétezer évvel ezelőtt – írásaimban is leírtam - is voltak olyan jelek, amik már valóban földönkívüli lényektől származtak. Amikor még nem is volt repülőgép, és a történelemben mindenféle megtévesztés szándéka nélkül folyamatosan találhatunk olyat, ahol további jelek, képek, szobrok vannak.
Szívesen mondanék több igazságot, lassan meg is fogom tenni, de még hála Istennek nem kezdtek ki, de visszatart a durva kezeknek a markolása, akik esetleg alul képzett riporterek - amiből rengeteg van és – érzéketlenek, s azért, hogy egy jó kis cikket csináljanak, bármit megszentségtelenítenek. Visszatartom az információkat? Nem. Hanem meg szeretném védeni ettől azokat a lényeket, akik körülöttünk, velünk itt élnek, mert ők nem érdemlik ezt a tudatlan, buta megközelítést, amivel esetleg találkozhatunk.

Kell, és lehetővé is van téve egy olyan fajta közelítés, ami egy finom, humánus megértést ad. Valóban létezhet egy olyan kapcsolat, amely nem azon alapszik, hogy majd repülőgépeket, meg fegyvereket, meg mi mindent adnak át nekünk. Hanem olyan kapcsolat, ami a tudásnak olyan foka,  amibe az emberi agy szinte belepusztul, ami szinte szétforgatja az egész gondolkodásunkat, és igazából erre kéne törekednünk, ha - s remélem - értik, mit beszélek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cikk

(Sas, 2020.02.14 22:34)

Nagyon tetszik, köszönöm!

Érdekes

(Marci, 2020.02.11 11:55)

Köszönöm! Nagyon érdekes cikk!