Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pável Márta Kellünk-e a szürke lényeknek?

2017.05.19

Pável Márta

Kellünk-e a szürke lényeknek?

Ismételt kérdésfeltevésre van szükségünk, mert ebben a témában újabb félreértéseket lehet olvasni, a szürkékkel kapcsolatban. Egy cikkben meglepve olvastam, hogy a szürkéknek nincs lelkük.

Ezzel nekem egy egész komoly problémám van, annak ellenére, hogy a cikk még valamennyire hihető is lehetne. A cikk írója azzal magyarázza a velünk való kapcsolatukat, hogy az emberektől akarják valahogyan a lelket. Ez valami olyan nagy és alapvető tévedés, amit nem állhatok meg szó nélkül. Mi is a bajom ezzel, hogy a szürkéknek nincs lelkük?  

Azt hittem; hogy ez annyira egyértelmű, hogy ez alap, hogy ezt már a XXI. században nem kell senkinek sem magyarázni. Minden élőnek van halhatatlan lelke, és az a halál, mikor elmegy a testéből. Ez nem is teológiai kérdés, csak csupán a józan ésszel is eljut bárki eddig, rákérdezhet: mitől élő és mitől halott valaki? (Nem beszélve azokról, akik igazán látják a lelkeket, nem tesznek különbséget élő és halott ember között.)

Miben van lélek? Mindenben, ami él (s az „él” nem földi fogalmakat is fed!), ez nem panteizmus, hanem inkább azt kérdezném meg, miben nincs lélek? Miért van minden, amit látunk meg az is, amit nem? A Földnek, mint bolygónak, a GAIA-nak van-e lelke? Bizonyára van. Pont egy másik élőlénynek ne lenne? Ez nekem badarság.

Inkább azt mondanám – mivel a lélek halhatatlan –, sem kiterjedése, sem helye nincs, bemérni sem lehet és megfogni sem, létére utalóan viszont erős jelek vannak. Az éltető lélek nélkül nincs mozgás és nincs semmiféle életjel, a szürkék viszont nagyon is élnek! Azt lehet inkább gondolni, hogy – valószínűleg – a nagy technikai fejlődésben és a környezeti fellépő ráhatások miatt, ők, szürkék lelkileg teljesen kiürültek, „elszürkültek”, fényhiányos lett a lelkük, s ez visszahat fizikai létükre is. Elég fejlettek voltak, hogy idővel meglássák, mit tettek magukkal, felismerték, hogy így nem egy tovább. Erősíteni kell a spirituális tevékenységet, amit ugye a lélek megerősödésével tudnak elérni, hogy az életük ne csak technikai vívmányokból álljon. Szükségük lett a visszafordulásra, hogy egy tartalmasabb életet élhessenek, és ezzel mások lennének egymáshoz és az univerzumhoz is. Tudomásom szerint ezért keresik az embert, és kizárólag csak azokat az embereket, akiknek a lelkisége olyan, ami nekik kell. Nem baj, ha fizikailag hibás is, azt tudják javítani, de a lelki potenciát – amit még mi nem tudunk, hogy hol van bennünk ez a lelki hajlam és hogyan működik –, keresik, azokat az embereket viszik el, akiktől ebben segítséget kaphatnak. Kicsit meredeknek tűnhet, de gondoljunk bele, vannak spirituálisabb népek – s nem tudjuk mitől azok…–, pl. ilyenek a zsidók, a magyarok, cigányok stb..! Azokat keresik, akik ebben a segítségükre lehetnek.

A szürkék valami módon, speciális szaporodási manipulációval át tudnak vinni ilyen lelki habitust (is), hogy a félig ember - félig szürke lényből egy erősebb spiritualitású egyed legyen. Minél dominánsabb lehet az eredmény, az annál jobb nekik, mert ez majd őket fejleszti tovább. Ha megtalálnak egy-egy ilyen földi lényt, akinek a lelkisége megfelelő, – szerintem ez már régi, előző életi ügy lehet… most akár emlékszik rá, akár nem…, de még „régebben” valószínűleg megegyeztek vele, hogy a „testéből ad” – az ember ettől semmit nem károsodik, ők viszont „épülhetnek”, s így ami elveszett, visszahozzák, és ebből élni tudnak. Magukat is újra szintre tudják hozni, tudomásom szerint ezek a lények igen hálásak ezért, és a földön figyelemmel kísérik azokat a lényeket, akikel kapcsolatuk van. Segítik, gyógyítják is az embereket, talán hálából. Similis simile elv működik, mindenki azt tapasztalja meg, amit bevonz, így részemről nem tudok partner lenni abban, ahogyan velük riogatnak, mindenféle rosszat és butaságot beszélnek.   

ufo-urhajobanj.jpg

Az idegenek átveszik a Földön az irányítást?

Ez is újabb fantazmagória (szerintem). Legyünk józanok, zárjunk ki az erősen valószínűtlen dolgokat, így kérem  tegyék ezt velem, a cikkem végigolvasása kapcsán.

http://ujvilagtudat.blogspot.in/2017/05/az-idegenek-itt-vannak-es-at-fogjak.html 3  5/14/2017

"Az idegenek itt vannak, és át fogják venni az irányítást," állítja Stanton Friedman nukleáris fizikus… Friedman dermesztő figyelmeztetést adott ki, hogy az idegenek már itt vannak a Földön, és kivárják az idejüket, amíg elérkezik a teljes felfedés.
… akik végül karanténba fognak minket zárni ezen a bolygón.
.Friedman azt állítja, hogy "Elég bizonyítékunk van arra, hogy a Föld bolygót idegenek látogatták meg."…"Mindezt titokban tartják az emberek előtt, mert ki akarna egy világméretű felfordulást? Tömeges pánik és szorongás lenne a vége."
"Ha ismertté akarják tenni magukat (az idegenek), ezt könnyen megtehetik."
 "Azt hiszem, hogy itt vannak. Itt vannak, és karanténba zárnak bennünket, hogy visszatartsanak minket." …"A múltunkat illetően - gonoszak vagyunk."

Az a tény nem meglepő, hogy az idegen lények itt vannak, ugyanis mindig is itt is voltak. Itt is lesznek, mert ez egy ilyen világ, valamint olyan dimenzióban élnek velünk együtt, amit az emberiség nem is tud elképzelni. Az is lehet, hogy a három dimenzióban is élnek, csak meg tudják tenni, hogy ne lássuk őket. Ez abszolút nem újdonság, ezelőtt is így volt. Azt meg végképpen nem gondolnám, hogy ők valamiféle hatalmat át akarnak venni, attól több, mint amennyit eddig megszereztek maguknak, nem valószínű, hogy kellene.  

Ismétlem, ezekkel a lényektől, akikkel annyira együtt élünk, mint ahogy levegőt veszünk, különösebb ok nincs tartani, mert már rég végeztek volna velünk. Igaz, hogy az emberiség most eléggé lecsúszott erkölcsi állapotában van, de nem mindenki és szelekció biztos lenne, vagy kellene időnként. Talán ahogy – a régi felfogás szerint – az angyali lények működnek, ahogy figyelik a világot, esetleg óvják, segítik az embert, úgy, ilyen angyali lényi módon ők is (az idegen lények is) kaptak feladatot mellettünk, és ha nagyobb baromságot akarnánk csinálni, pl. felrobbantani a földet, akkor a saját érdekünkben megakadályozhatják. Olyan beavatkozást nem hiszek, hogy a szabad akartunkat erőszakkal megsértsék, ezt Isten sem teszi meg,  (ami szerintem elég nagy baj, mert úgy jobb lenne…) Azt sem hiszem, hogy rabszolgaságban vagy bármilyen szolgaságban akarnák tartani az emberiséget, mert magasabb szinteken a szabad akarat még fontosabb, mint az embernek. Azt, hogy más karanténba zárnak minket, azt sem tartom valószínűnek, ugyanakkor, ha jól megnézzük a dolgokat, ez a Föld amúgy is egy jól őrzött börtön. Kiszállni nem tudunk, elmenni (meghalni) sem akkor, mikor mi akarunk, sorsunkat mi szúrtuk el, és ezt „élvezzük”. Ezek tények, amiből kitörni nagy valószínűséggel nem tudunk. Lehet, hogy jó szándékból – mert én sem engednék ki óvodásokat 4 sávos autópályára száguldozni –, megakadályozzák, hogy kinyírjuk magunkat, vagy hogy magukra hozzunk valami bajt a nagy űrkutatásunkban vagy az atombombáinkkal. Az igaz, hogy az ember egy veszélyes fajta.   

Valószínűleg hosszútávon nagy tettekre akkor lennénk képesek, akkor tudnánk messze elmenni az univerzumba, ha spirituálisan, intelligencia, bölcsesség, tudás stb. tekintetében is felnőnénk a feladatokhoz. Míg az ember az atomenergia felfedezésével egymást nyírja, addig semmi jóra sem számíthatunk. Most a többségnek úgy tűnik, hogy a technikai fejlődés jelenti a mindent, hogy milyen számítógépparkkal rendelkezünk stb. Nem így van, emberileg is fel kell nőni, nem szabad elveszteni a lényegünket. S mint az előző részben leírtam, a szürke lényeknél pont ezt a technikai haladást nem követte a lelki fejlődés, illetve az elveszett. Ezért próbálnak mindent megtenni a szürkék, hogy ezt visszaszerezzék. Nekünk sem szabadna ebbe a csapdába belemenni.

Az még erősen a jövő kérdése, hogyan lehet egy jobb szinten megtartani az emberiséget, arról már nem is álmodom, hogy lelkileg, erkölcsileg és intelligencia szinten növelni.

Végezetül, hogy a múltunkat illetőleg gonoszak vagyunk-e, nem tudom megállapítani. Az biztos, hogy ha nekünk ez a jó vaskos test elégséges /ezt akartuk magunknak/, akkor valószínűleg nem vagyunk olyan szellemi szinten, hogy a legmagasabbak közé tartozzunk. Vannak köztük gonoszak is, meg jók is az összes átmenettel. Ahogy a mai történéseket nézhetjük; a Media, TV egyéb tükrében rosszabbnak tűnik az ábra, mint a történelemkönyvekből tanultuk. De ha mélyebben utánanézek az emberiség eddigi rémtetteinek, akkor nem tudom, hogy igaz-e ez a nagyobb rosszaság, vagy csak most tudunk róla. Ezen is el kéne gondolkozni, nem kell mindent az idegen lényekre kenni, azzal együtt vallom, hogy más lények is vannak, de magunk tehetünk a mostani és jövőbeli sorsunkról is.

Viszont, hogy ne mi húzzuk a rövidebbet, fel kellene ébredni, logikusan összeszedetten és szeretetben élni egymással is és az összes lénnyel.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagyon konkrét

(Marci, 2017.05.21 09:26)

Számomra az a legérdekesebb, hogy úgy beszél Márta a különböző idegen lényekről, mint mások az autókról, holott a legtöbb ember számára az UFO-jelenség puszta fantázia. Ez gondolom sokakban hitelesítő, sokakban pedig visszatetsző érzést kelthet. Nekem szerencsém van, én tudom, hogy az itt leírtak igazak. Egyetlen dolog van ezzel kapcsolatban, amit nem értek, hogy miért rejtőznek el az "UFO-k" a nyilvánosság elől. Gondolom mert közveszélyesek vagyunk, de azt gondolnám, hogy ha az emberiség nagy része tudna róluk, akkor sem tudnánk nekik jobban ártani. Ha valaki meg azt mondaná, hogy azért rejtőznek el, hogy ne legyen pánik, azzal sem értek egyet, mert szerintem nem lenne pánik, max egy pár hétig erről szólna a média.

Re: nagyon konkrét

(MARTA, 2017.05.22 18:46)

KÖSZÖNÖM MÁRTA

Karantén

(Szági, 2017.05.22 09:59)

"Itt vannak, és karanténba zárnak bennünket,": Számomra szinte vicces ez a karantén szó, mert olyan, mintha a Stanton Friedman úgy gondolná, hogy jelenleg teljesen szabadon él. Az erre írt reakcióval, miszerint is "a Föld egy jól őrzött börtön...sorsunkat mi szúrtuk el, és ezt „élvezzük”.", teljesen egyetértek. Azt gondolom, vannak, akik ki tudnak kukucskálni, esetleg még többre is képesek. Talán a Bibliában a következő rész erről szól(?) "Én vagyok a kapu. Aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, ki-be jár és legelőt talál." Jn.10.9.

Re: Karantén

(Márta, 2017.05.22 18:45)

Köszönöm sorait, jó lenne egyszer beszélgetnünk is. Üdv Márta