Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem vagyunk egyedül az Univerzumban

2016.12.03

Pável Márta

Nem vagyunk egyedül a Földön, meg az Univerzumban sem.

A cikk folytatása a http://www.sasmarta.eoldal.hu található

Sohasem voltunk és nem is leszünk egyedül…

Az alábbi hivatkozásnál Bob Dean úrral egyet kell értenem, nem vagyunk a Földön, meg sehol sem egyedül. Tovább vinném a gondolatot: annyira sokféle lény van, hogy azt, ha normál ember belátná, akár bele is bolondulhatna. Tele van minden élettel, ugyanis ez az oka az anyagi világnak, hogy helyet adjon a kóborló lelkeknek.  Kérdés csak az, milyen élettel. Többségében olyan, ami a 3D szemünknek, észlelésünknek nem jelez, nem mérhető, nem látható. Honnan tudom? Tudnék rá válaszolni, de még nem érdemes, és nem teszem ki a módszerünket a tudatlan (feltűnési)szkeptikus, helyenként zárt, vagy ehhez  a lazább gondolkodáshoz még buta emberek céltáblájának.  Aki nem az, az előbb utóbb felkeres akár engem, vagy olyan tanítót, aki választ tud neki adni.

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/02/bob-dean-az-ufo-k-valosagarol.html Bob Dean UFO szakértő (habár ez önmagában nekem semmit sem jelent, sokan vannak önjelöltek…) egy filmen elmondja, hogy dolgozott velük. Bevallom, nem hiszem el. Nem azt mondom, hogy semmiben sem mond igazat, de sokban nem, vagy erősen torzan értelmezi. Nagyon átlagos az, amit mond, és nincs benne új információ, sőt nagyon emberivé teszi a magas fehér lényeket, pedig nem azok. Ők nagyon tehetségesek, segítőek, és alakot is változtathatnak, s ha akarnak, eltűnnek stb. Tehát nem olyan anyagból vannak - ahogyan az Bob úr mondta -, mint mi. Sajnos, az ilyen felvételek érdekesnek tűnnek, de a valóságtól messze vannak, így félreinformálnak.207105-1000-144716078614535210-r3l8t8d-1000-1421effcb1486872f899355efe94e6a0.jpg

A NASA gondja: űrhajósok ’faces’-e…


Ez kissé humoros, meg szomorú is. Egyik tanítványom a hír kapcsán megjegyezte; talán nem kellene kimenni az űrbe. Ez később elgondolkoztatott, és igaza van, mert továbbgondolva, mi annyira sokat akarunk, hogy ebbe belerokkanunk (nem akartam más szóval kifejezni…)! Igen, nem vagyunk azon a szinten, mint ember, mint szerves lény, hogy kibírjunk egy ilyen macerát, mint az űrben való huzamos tartózkodás, ehhez másféle szerkezetű test, másféle alak, másféle összetétel lenne az ideális.

https://offline.hu/kikapcs/2016/11/ez-tenyleg-szar-ugy-de-barki-segithet-nasa-nak-megoldani/ Space Poop Challenge néven elindították saját “kihívásukat”. Ennek értelmében december 20-ig várnak olyan ötleteket és dizájn-koncepciókat, melyek segíthetnek a pelenka helyett végre valami kényelmesebb és higiénikusabb módszert találni.

A cikkből is látható, hogy alapvető dolgok megoldása is probléma. Az UFO lények sokasága - akik eddig eljutnak -, ezen túl vannak, esetleg olyan testet tudnak kreálni, átalakítani, visszarendezni stb., amit csak az alkalomnak megfelelően akarnak. Más szóval uralják az anyagot, köztük a testükét is.

Szerintem a cél, előbb egy olyan magasabb rendű szellemiség/tudat kialakítása lenne - talán Tibet felé, vagy a szufik felé kellene pislogni… -, ami előbb a saját átalakíthatóságunkat teszi lehetővé/engedi és olyan tudatot kialakítani, ami ezt elhiszi, majd lehetővé teszi. Ha ez sikerült, akkor sokkal olcsóbban és gyorsabban lehet az űrbe menni.

Vatikán, pap, meg egy múltba néző szerkezet?

Jaj NE. Ez már nálam kiveri a biztosítékot.

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/11/kronovizor-egy-titkos-szerkezet-amivel.html

Egy cikk eladható, ha benne van a Vatikán, ami ugye csupa titok, gonosz és dugdos mindent, mert ők ilyenek, legalább is ezt sugallják. Szerepel egy időbe nézegető szerkezet, és véletlenül Jézus Krisztus van ezen a képen, aki pont úgy néz ki, ahogyan ezt elvárnák. Az mellékes, hogy épp egy közelben lévő templomi szobor hasonmása.

Kicsit messzebb kell mennem. Mi a múlt és mi a jövő?  A jelen sem ragadható meg, mert az már rögtön a múlt lesz. A tudatunk vetít, alakít, akar bizonyos képeket és eseményeket teremt. Ebből áll össze az emberiség múltja és vetítődik ki a jövője. Minden az agyunkban /tudatunkban játszódik le, hosszú távon ennek csak emléke, majd az sem marad meg. Mit fotóztak le ezzel a kronovizorral?! Szerintem semmit, kacsa az egész. Amúgy még jobban hangzik, ha a Pápa is betiltotta, pontos hivatkozás kéne, milyen dokumentumban tette ezt. Különben könnyű bármit is mondani. Nem azt mondom, hogy történelmi fotók nincsenek, de nem ezen az alapon vannak. A jövő meg sehogyan sem fotózható le, semmivel sem a 3D világnak még úgy nincs jelen, csak lesz, de Istennél meg nincs idő, csakhogy nincs anyag sem. Innentől egészen kacifántos lenne a dolog.

S az alábbi videó hosszú, d e nagyon szép, szomorú, elgondolkoztató, idevágó téma. Kérem, nézzék meg.
http://indavideo.hu/video/Keplet_2009

Várnai Zseni: Ha bölcsebb lennék

Ha bölcsebb lennék, mint milyen vagyok,

innám a fényt, ameddig rám ragyog,

a nap felé fordítanám arcomat,

s feledném minden búmat, harcomat,

élném időmet, amíg élhetem,

hiszen csupán egy perc az életem.

Az, ami volt, már elmúlt, már nem él,

hol volt, hol nem volt, elvitte a szél,

s a holnapom? Azt meg kell érni még,

csillag mécsem ki tudja meddig ég?!

de most, de most e tündöklő sugár

még rám ragyog, s ölel az illatár!

2013-07-21-07.54.44.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.